sâmbătă, 31 octombrie 2009

Save tonight !!

i am so back !!
oameni buni, duceti-va in Mojo sa-i ascultati pe cei de la Mojo (fostii The Light Fantastic)!!
sunt cea mai buna trupa de coveruri (si cu un solist frumusel si plin de viata) pe care am auzit-o vreodata. nu o sa auziti la nesfarsit Speedy Gonzalez si Twist again ci Sex on fire, Ruby Ruby si altele noi si dansante !
dupa Mojo, am ajuns in Fly....de cand nu mai facusem asta....de atat de mult timp incat intre timp au scos mocheta si au pus parchet, au mereu hartie la baie, au zugravit, au schimbat sistemul de aerisire si Sile nu mai pune muzica vinerea ci doar sambata. Auch! da, da, asa am zis si eu la inceput....pana cand .. am revazut fly-ul ...muzica...dansul...oamenii aia liberi, frumosi pt ca era relaxati si pt ca unii dintre ei erau "tribul" nostru.
ne-am simtit un pic din "vechea garda" ...erau alte 3 fetiscane care dansau in fata dj-ului ...am mai baut o tequila si eram inapoi in timp ... am dansat pana dimineata, am ras cu o pofta pe care nu am mai avut-o de mult ...iar restul... restul e din seria "what happens in barfly, stays in barfly" :))
asa ca...i welcome myself back ....si m-am trezit cu chef de dansat, si m-am trezit cu chef de povestit, si m-am trezit cu chef de cantat, si nu imi pasa ca e frig si urat afara !!!!

Un comentariu:

  1. I welcome you in Fly too ... mi-a placut aia cu "what happens in Barfly ....stays in Barfly " , for me the place tastes like home :D

    RăspundețiȘtergere