marți, 17 noiembrie 2009

wake up and smell the coffee !!!

something is definitely wrong in the air !
poate mercur retrograd .....habar nu am.....ideea este ca azi m-am trezit dupa un vis taaare ciudat:

se face ca eu eram elizabeth taylor (da! am zis elizabeth taylor) si tocmai imi cumparasem un castel. in visul asta, eu, elizabeth taylor, impreuna cu prietena Tash (ca urmatorul vis sa nu fie cu noi doua intr-o croaziera), ne plimbam prin castelul nou achizitionat. si totul era superb- cu o mica exceptie: sunetul de fundal. se pare ca odata cu castelul am achizitionat si servitorii. unul dintre ei, un mosulica simpatic si credincios stapanei, dar dement, avea agatat de haina un ceas desteptator care suna non stop. se pare ca era de folos celor din jur sa-l gaseasca cand se pierdea el pe culoarele superbului meu castel. ma plimbam si discutam cu prietena Tash, ca este cazul sa ma obisnuisc cu sunetul asta enervant "ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti" pentru ca o sa traiesc mereu cu el .

yes, i know, it's funny ! o prietena mi-a interpretat visul spunandu-mi ca sub-constientul meu isi doreste sa fie mai pitzi ...alta mi-a zis scurt pe doi ca sunt dementa :))

ceea ce nu inteleg eu din tot visul asta, este de ce eram elizabeth taylor batraioara, imbracata intr-o rochie rozalie, cu crinolina si volanase..mai a ala barbara cartland..asa....

and some pinky girlie music for me now:
DIV>

2 comentarii:

  1. :))) foarte tare! sper ca nu aveai si un lac la castel, ca eu nu ma apropii de apa mare, cel mult o cada! :))) Cat despre de ce erai o elizabeth taylor in roz? well...eu cred ca de fapt erai un alter ego al meu...Opal mai precis, remember testul si my old lady name? :))) ne cunoastem de prea mult timp! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. hey ! opal era destrabalata sectiei de geriatrie !!!
    liz taylor in castel e o lady !!!

    RăspundețiȘtergere