marți, 5 octombrie 2010

off road urban

sau cum e atunci cand e sa joci golf cu masina

mare distractie pentru noi, mare disperare pentru vecinul meu cel isteric.... si mai mare distractia este ca intr-un final, va fi revendicat locul de parcare din fata blocului, iar cel galben si cel rosu se vor bate probabil pe locul din spatele blocului acum revendicat de cel negru (asta-i al meu)

partea cu vecinul meu isteric este simpla: domnul nu are masina, sotia lui nu are masina, nu ii viziteaza niciodata nimeni dar nu suporta masini parcate pe strada in fata trotoarului din fata curtii sale. nu-i primul nebun din cartier...ar trebui odata sa povestesc si despre asta....partea cu vecinii lui este mai complicata...e un soi de telenovela urbana

revenind ! aseara am scos Suzetta la teste si plimbari .....(stiu ca nu suna f masculin pentru o masina off road, care se cocoata pe damburi si coboara gropi, care are diferential blocabil, sateliti pe axa fata si multe alte chestii tehnice care ma incatau cand imi erau relatate dar care acum nu prea pot sa le exprim desi ideea mi-a ramas ....anyway este o Suzuky Vitara...daca aveti idei de apelative astept sugestii..exclus "Vita") ...asadar....bumper de pe strada mea, checked! urcat, coborat trotuar din fata casei, checked ! urcat- coborat denivelari nasoale din fata blocului, checked !! si uite asa, publicul striga in extaz: more ! more ! more ! spre centura ! ... macar e mai cu adrenalina...adica nu e luminata (cel putin nu spre autostrada soarelui) .... si am gasit noi un drum de camioane in camp, si am mers si pe acolo, si am cuplat 4x4 in toate formele, si am luat gropi si am luat damburi (tata sustine ca e masina ideala pentru cules cartofi la noi la tara, ca tractoarele sunt prea mari si grele) , si ne-am cocotat si ne-am descocotat, si ne-am inclinat la 45 de grade ...si Suzetta a fost exemplara !!!!! m-am simtit ca un jucator profesionist de golf ! am luat toate gaurile si gropile ! pentru prima data cineva din dreapta imi spunea "inca o denivelare ! nu o rata ! uite si groapa aia ! spre damb! sus ! cu o roata ! asa ! "

G.E.N.I.A.L !!!! cred ca incep sa inteleg de unde nebunia asta cu off road-ul ! sunt frustrarile bucurestenilor care din scoala de soferi nu aud decat "ocolim usor groapa" sau "iar trebuie sa schimbati bucasaria, asta e, gropile"

si pe langa toate astea, stiam eu ca exista o modalitate ca eu sa ajung pe munte fara sa fie nevoie sa-mi scuip plamanii, sa-mi fie prea frig sau prea cald ! off road, frate !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu