joi, 7 octombrie 2010

ritualuri de imperechere....moderne

sau ....cum "s-au cunoscut deja ..."

cred ca generatia mea e dusa cu pluta.
cred ca generatia de dupa noi e si mai dusa cu pluta.
cred in ritualurile de imperechere.
cred in machiaj.
cred in parfum.
cred in pisiceala.

m-au distrat din copilarie schitele lui Caragiale. Cel mai tare a fost cand Dl goe de la mine din casa, s-a transformat intr-un soi de Bubico, desi mi s-a parut inital amuzant...mi-a trecut un pic cand m-am regasit personaj intr-un soi de piesa de teatru "meet the parents" feat. "soacra cu trei nurori" feat. "my big fat greek wedding"

long story short: s-au vazut, s-au placut, el pentru o noapte, ea pentru mai mult de atat, s-au revazut, el planuia o noapte, ea mai mult, s-au reintalnit, a ramas la el, s-a mutat la el, s-au cunoscut si parintii....

nu am crezut ca ritualurile de imperechere moderne practicate de generatia mea se vor transforma pentru generatia urmatoare in mese in familie (ai lui, ai ei si ei), vizite in familile (ai ei la ai lui, ai lui la ai ei, mancare carata de ambele parti), discutii protocolare despre vreme si animalele din ograda dar ocolirea totala a discutiilor ref la ritualul final (daca tot discutam despre cum s-au imperecheat cateii, despre cati porci avem, cate gaini si tot asa...nu putem sa discutam si despre juniori? ah.... stati asa..."nu ii fortam, cand vor dori copiii"...suntem moderni ce mama ma-sii) . interesant este ca dansul in 2 s-a transformat in dans in 6. intr-un soi de tango de grup ea si-a chemat clanul sa o ajute sa pirueteze cu talent. ma rog, ai ei asteapta sa spuna ai lui, ai lui nu vor sa-l forteze, ai ei vor sa o vada cu pereche (daca n-au trimis-o la vama veche), ea viseaza, el se face ca nu, ea clipeste des, el sta imbufnat si face fata situatiei, eu ma uit la ca un reality show de pe kanal D.


later edit: cautand o poza pentru postarea asta, m-am ingrozit !!! pe un simplu search "cuscrii" am dat peste toate pozele de familie, de mese in sufragerii...why in god's name si-ar pune cineva pe picassa aceste albume la liber?!!??! de ce ne dorim cu totii sa ajungem la kanal (D)????

2 comentarii:

  1. welcome back, vrabiuta !
    the thing is ...ca viata bate fimul ...si cand se mai si desfasoara sunb ochii proprii, deja cinematografia 3D pare fumata si depasita :)

    RăspundețiȘtergere