luni, 10 ianuarie 2011

pe carari ...

sunt groaznica !
stiu, sunt absolut ingrozitoare !
cum o dai nu-i bine ! daca ma trezesti sambata devreme (cand m-am culcat vineri tarziu), nu-i bine, daca ma lasi sa dorm toata ziua, iar nu-i bine ...adica nici sa pierd ziua, nici sa fiu obosita..
sambata, in ciuda celor 4 ore de somn, si alea in casa de la tara, in camera mea preferata, micuta, plina de copilaria mea, cu o soba cat un perete, deci intr-o caldura de ma visam in desert, m-am trezit, sau mai bine zis, m-a trezit la ora 7 asa cum imi propusese de cu o zi inainte ..

pfff...de fapt, trebuie sa incep altfel.....
daca pentru unele fete, problema se rezuma la "boys & toys" si el isi cumpara avionase, elicoptere, laptopuri, mouse-uri cu 10 butoane, televizoare cu optiuni ce nu se pot utiliza in romania, telefoane care mai de care mai incomode....la mine regula este asa: "daca, vineri seara se intalneste cu amicul R, atunci sambata dimineata la ora 7, plecam la munte !"
evident, exista exceptii de la regula .... exceptii cauzate de matzaieli, ochi mijitzi de somn, promisiuni de alte dati, ploi (si aici chiar nu am niciun fel de amestec, jur ! ), telefoane neauzite (nici aici nu ma amestec, eu nu-l aud pe al meu, da pai pe al altora)

de data asta, candva la un moment dat in cursul saptamanii ma entuziasmase ideea de road trip, pozat, plimbat in iarna, vazut soarele mai de-aproape....dar dupa o dubla petrecere de sfinti ioni...nu am mai crezut nici in regula si nici ca cineva va reusi sa ma trezeasca .... dar, daca am zis, am zis ! dupa ore de somn, o cafea mare si cu ceva fructe la bagaj am plecat spre munte ! (evident, cu masina !)

stiti ce ma face fiinta aia groaznica? ca dupa ce m-am enervat, am tacut imbufnata moarta de somn si plina de nervi ca nu pot sa adorm si ulterior am boscorodit "regulile" .... am sfarsit prin a-mi placea la nebunie, prin a vedea de la departare Costila, Crucea Caraimanului, Cota 2000, Valea Dorului .... si mai de aproape soarele ..... pe drum inapoi am adormit...nu mai conta nici zgomotul masinii, nici drumul prost....

Multumesc !

Un comentariu: