vineri, 25 ianuarie 2013

Casnica

Daca din tineretile timpurii mi-ar fi spus cineva ca o sa mi se para muuuult, dar muuuuult mai misto si mai interesant sa stau acasa (sa fiu rentier e visul meu in prezent)...sa fiu casnica, decat sa am o minunata si stralucitoare cariera i-as fi spus respectivului ca e un cretin si nu stie nimic !!!

noroc ca se mai schimba treburile.... :))

 Zilele trecute m-a informat o colega ca la anu' facem 10 ani in campul muncii !! mi-a fugit pamantul de sub picioare ! adica 10 ani de cand am terminat facultatea?!?! 10 ani de cand ma trezesc zilnic, 10 ani fara vacanta de vara, 10 ani..... nu stiu daca la asta am facut o forma urata de alergie (scriu eu un post si despre asta) sau asa mi-a debutat viroza....dar in 2 ore consumasem o cantitate impresionanta de servetele, colegele se saturasera sa ma auda stranutand, nu mai zic sa-mi ureze "noroc, norocel, sanatate etc." ...asa ca m-au trimis sa zac acasa ...... si am zacut acasa si azi ....si pentru ca terra flu e un medicament minunat (si eu am respectat la carte dozajele :P ) ...azi am fost relativ functionala ....... and i loved it ! 

initial am zis ca o sa ma plictisesc ....am butonat tv-ul ....am butonat facebook-ul....am incercat sa citesc presa...boring...m-am dus si mi-am facut cafeaua ...si pe urma ....m-am uitat la patinaj artistic (acum am din nou chef de patinoar) .... mai tarziu m-am zgait in manualul de germana (si despre asta trebuie sa scriu un post) .... dupa ce am terminat de silabisit cele 3 pagini...mi-a luat ceva ....am vazut chitara lui C...am zgrabganit si la ea...sunt sigura ca as fi putut fi o mare mare interpreta :P .....am citit (oare de nu am vrut sa citesc Il deserto dei tartari in liceu? e chiar misto cartea..recomand! ) ....am pus aparatu foto pe trepied si am inceput sa pozez acelasi obiect (o veioza) de zeci ...sute de ori ...schimband setarile si pe urma m-am uitat fascinata la ce am facut ....am avut cea mai misto zi ! ever ! 

pff..si acu' ma bate gandu sa ma dau interesanta la bucatarie :)))) 


4 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. In you want breakfast in bed don't fuck the howsewife shit - there's something better to do. Do a bed breakfast man :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum? Eu n-am inteles. Poate imi traduce seminte ca suntem pe blogul ei. Honey, ce alergie facusi tu cat fusai eu pleacata cu alergia mea? Sau cand fu asta? :)) ASta 1. 2 de ce trebuie sa ne spunem varsta pe net? Si 3 I like the fifties, come on, cele mai tari toale ever!

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))))pe rand, ca nu mi-am baut cafeaua !
  Radu missed the point !
  Alergii din alea de ma apuca pe mine, din alea de zici ca sunt racita cobza :P
  varsta? ehh....o stare de spirit ....dar n-am scris cata e :)) si oricum, cica par mai tanara !
  in anii 50, stiau ele ce stiau de nu se duceau la munca....si oricum, cine ar fi putut sta la un birou cu futele alea? :))

  RăspundețiȘtergere