marți, 9 aprilie 2013

Te quiero Marimar, in coreana !

cam asa ceva zice google translate ....테 퀴에로

cred ca am innebunit !! ma uit la un soi de telenovele ! 
ma rog, sa o iau cu inceputul ! 

de cand mama s-a pensionat, dupa ce a facut curat de nenumarate ori in toate dulapurile din casa, dupa ce si-a reamanajat gradina, a umplut casa de flori, si-a facut expozitie de orhidee, a devenit regina google-ului, a inceput sa trimita mailuri de pe yahoo, a descoperit yahoo msg si ne-a intrebat de cateva ori ce inseamna facebook si a recitit toata biblioteca, dupa toate astea a descoperit serialele: nu, nu telenovele ca nu le suporta, nu tanar si nelinistit, nu CSI sau "how i met your mother"  si nici macar suleyman (ala turcesc) ca cica a citit carti despre el si a vazut si vreo 3 documentare pe niste posturi frantuzesti ci serialele coreene din seria "Legendele palaului" ! 

mai, dar ne-a innebunit....ne-a povestit despre personaje, decoruri, costume, muzica si noi cu totii am concluzionat ca sunt telenovele in coreana si ca in mod sigur toate seamana intre ele ..... 

la ceva vreme, mai acum cateva saptamani mama s-a operat la genunchi si de atunci prezenta noastra in jurul ei este mai frecventa.....drumul meu zilnic de la job spre casa trecand pe la ea cateva ore...si in aceste ore o prind fie la seria de exercitii de recuperare fie la serialul corean la care vrand nevrand am inceput sa ma uit cu ea.

ma rog ...povestea e frumoasa ...printul, fratele vitreg gonit de la pala, fiica cea frumoasa si desteapta a dregatorului, fratele ei destept profesorul printului, regina mea o scorpie, regele un om bun, regina mama vrea sa aleaga sotia pentru print, printul o iubeste pe fata, regele o alege drept vitoare nora...regina o vrajeste...fata se imbolnaveste....singurul care se incumeta sa ii curme suferinta este tatal ei care ii da sa bea ceva otrava....mai si de nu am plans ! si am plans ! si ma uitam la cat de frumoasa e fata aia, ca o papusa de portelan, si cum suferea tatal si cum suferea printul ....si cum cu ultimele puteri ea ii scrie printului si de nu au inceput sa imi curga lacrimile siroaie si siroaie si mi se innodau in barba si am inceput sa ma smiorcai mai ceva ca la "toti cateii ajung in rai"!

si m-am smiorcait pentru toate rahaturile de la job si m-am descarcat de toate supararile .... si azi am ratat si ma tot intreb daca a murit pe bune sau .....later edit: 
cica nu, ca era doar un fel de somnifer ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu