duminică, 29 septembrie 2013

Run, bitch ! Run !

adica...Week 1 Day 3

Horror ! 
Mda, trebuie sa am ceva masochism in mine ! 
Sambata dimineata, usor racoase, C doarme linistit langa mine, nici pasarile nu canta, nici iarba nu creste ...ce fac eu ? ma trezesc .... am bantuit usor dezorientata prin casa...am mancat o para si ceva caju...am butonat televizorul...nimic...am deschis facebook-ul...nimic...what to do...what to do .... hmmm....greu de ghicit, nu? pentru mine.... greu de crezut ! 

outfit-ul sporty-cool....castile in urechi...muzica la maxim....si .... to the airport !!! (a se citi stadion) .... strada goala....miros de frunze si pamant ude.... mi-am scos castile ca sa aud linistea....nimic.....ajung la intrarea in stadion....futu-i ! e inchis pentru meciul de luni .... ma indrept spre pista de atletism....la dracu, iar e plin de cyborgi care alearga frumos si organizat..... castile in urechi.....Kasabian.... o iau spre parc .... Festivalul Painii in amenajare.... hmm....must buy breakfast.... alerg pe trotuar..... ma roade un adidas....trag soseta mai sus ....usutura....la dracu...vreau acasa .... si ma doare si un picior ...... cel putin nu-mi mai sare splina din burti....imi place ca e racoare.... ma roade adidasul.....ma uit la telefon...nu mai am mult....hai inca un pic.....daca alerg "asa" nu se mai simte asa rau .... inca putin....incep sa apara si oameni pe strada....cu catei .... gata.... acum e partea aia placuta....cool down....o iau spre parc .... scot castile din urechi .... trec pe langa un copil care arunca cu pietre dupa porumbei- bunicul sta linistit pe banca...eh hai ! pe bune?!

m-am intors catre copil si l-am intrebat de ce face asta....evident, pustiul s-a intors spre mine si a spus ca nu
a facut nimic....bunicul nu a scos niciun sunet si nu a schitat niciun gest.... i-am spus pustiului ca l-am vazut aruncand cu pietre dupa porumbel si i-am spus ca daca ei nu au zburat este pentru ca aveau incredere in el. daca ar exista niste uriasi care sa se distreze pe seama copiiilor aruncad cu pietre, i-ar placea sa nu il poata apara nimic?

 ...habar nu am daca am facut bine sau nu , dar sa dea naiba in parintii si buniciii care lasa copiii sa se joace pe seama animalelor/ pasarilor !!

call me RUNZILLA ! i don't care ! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu