marți, 24 septembrie 2013

start cheering !

now is the moment you all start cheering : 2.58 km  (nu conteaza in ce timp!) 

conteaza am alergat ! (din nou...)

adica .... azi am avut o zi la birou ...din aia cu ochii non stop in calculator, usor de distras caci aveam mintea mai topaitoare ca o lacuta...asa ca  mi-am pus castile pe urechi si am inceput cu Wagner    .... si pe urma Tchaikovsky .... si am plecat de la birou cumva zen dar cu creierii prastie .... si m-am oprit in parc...am un parculet peste drum de casa ...si pana a venit C m-am uitat la rate :) 
(jur ca sunt cele mai dragute rate salbatice acolo :)

am urcat in casa, C s-a echipat si a plecat la alergat sau biciclit....oricum ceva distanta mare.... si am pus Vivaldi ..... m-am intis pe jos in sufragerie si m-a lovit ideea "ies sa alerg!" 
mi-a luat ceva vreme sa gasesc pantalnii, tricoul, bustiera, alergatorii, castile....erau dosite pe undeva de cand ma convinsese M sa iesim la alergat folosing o aplicatie pentru american obezi...chiar ne placea, dar a venit vacanta...si statul la soare e mai placut ca asudatul.......aplicatia cu pricina, de fapt versiunea pentru 3 km si nu 20 (no high hopes), o mai aveam in tel - evident ca am ascuns-o intr-un folder sa nu-mi mai scoata ochii de cate ori deschid telefonul..... dar azi , dupa saptamani de gandit "dar cum ar fi oare?" ..am iesit la alergat ! 

fac o mica pauza: pentru cine ma cunoaste, asta este un mega eveniment, pentru ca eu sunt un animal de canapea si cafea ! adica la mine intra la capitolul efort sa merg cu bicla in tineretului, sa dau o tura de parc si sa ma intorc acasa...sau sa ma plimb in jurul lacului herastrau....sau sa fac cateva bazine (nu toate in aceiasi saptamana!!!)...nu imi place sa alerg, sa urc pe munte (urcatul inseamna panta) ...de fiecare data cand prestez asa ceva este pentru ca cedez la rugamintile si insitentele lui C, mare amator de sport si miscare in aer liber ....si nu imi place sa merg la sala / aerobic (asta daca va gandeati la miscare in spatii inchise) ...bla bla ....si daca inca nu sunteti dati pe spate, va mai spun una: am astm! 

acum revin .... am alergat cu ceva muzica in urechii .... am dat shuffle ....am alergat ascultand de la Florance and the Machine, la Ellie Goulding si Avishai Cohen..... si dupa primele 5 minute am zis ca o sa-mi sara splina din abdoment....si dupa inca 5 minute ca o sa imi zdrobesc glezene....si am zis sa ma duc la pista de tartan... neahh...bad idea..... acolo sunt oameni din aia echipati cu haine mulate, cablati la tot soiul de device-uri de le masoara cum se simte unghia mica de la piciorul stand, cu incaltari ca niste OZN-uri si care respira cu totii in acelasi ritm ....jur ca m-am simtit din nou ca la orele de sport din curtea scolii!  ..... asa ca m-am intors in tura mea.... si am ascultat muzica.... si am respirat...si am alernat alergatul cu mersul rapid (aplicatia asta iti spune spune ce si cum sa faci...din pacate nu imi spune si cand sa respir..dar ma prind eu:)

si stiti care e cea mai misto chestie? dupa ce ajungi acasa, faci un dus ...si respiri .... :) 

so, start cheering, people !

(nu Sleepy, nu facem sedinta foto cu mine alergand, oricat de funny ar fi!) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu