marți, 15 octombrie 2013

my 5 seconds of fame

sau cum mi-am ratat cariera ! 
Sleepy a scris-o frumos si pe scurt, vin eu cu dialogul) 

Zilele trecute ma plimbam prin Obor, ca de obicei dezorientata, ratacita: niciodata nu inteleg pe unde trebuie sa ies, unde este merceria aia cu multe chestiii dragute si de ce orice as face ajung iar la covoare! 

Ma dusesem in Obor sa fiu creativa si sa gasesc ceva pietre si paiete de cusut pe un cordon sa pimp-up o rochie de seara. la un moment dat m-a opreste o domnisoara costeliva: 
"Pot sa va deranjez?"
"Well...you're already doing it, deci knock yourself out ! " (nu sunt prietenoasa cu necunoscutii)
"Cum vi s-ar parea sa va machiati gratuit in fiecare saptamana? sa vi se aranjeze parul si sa vi se faca unghiile cu produse de l'oreal, vichy, max factor si altele" 
Pfoaaa...calule mananci ovaz? pai fata asta chiar mi-a captat atentia! 
"Gratis?"
"Da, ba chiar contra cost daca le faceti reclama. va invit sa discutam la etajul 1"
ok, de rapit si violat pe aici nu cred sa se intample deci sa vedem. urc cu domnisoara, ma prezinta unei alte tinere costelive (jur ca oasele mele cantaresc mai mult decat fetele astea imbracate in haina de blana si incaltate in bocanci de armata) 
"Vreti sa faceti parte dintr-o baza de date de fotomodele si sa faceti reclama?"
Whaaat? ally mcbeal moment : eu? fotomodel? glumim nu? toata adolescenta mea durdurile am fost langa prietenele mele inalte si slabute cand primeau flyere sa se prezinte la castinguri si nici macar de jena sau mila nu mi-au dat vreodata si mie !!! 

"Adica cum?" intreb vag jenata, gandindu-ma ca poate sunt la camera ascunsa si jur ca chubby people have feeling too, deci nu mi s-ar parea normal 

"Adica dvs veniti la noi, oricand de vineri pana duminica, cu o programare in prealabil, si va aranjam, ne ocupam de make up, hair si unghii si pe urma facem o sedinta foto - dureaza cam o ora si jumatate, post sedinta primiti aproximativ 250 ron sau produse in aceasta valoare"
"Adica, eu vin, voi ma aranjati, faceti poze si imi dati bani? in baza unui contract? si ce faceti cu pozele?"
"Aveti un ten frumos, curat, ochi frumosi,forma frumoasa a unghiei, buze conturate.."
"Da, da, multumesc...sa revenim la contract si bani"
"Da, semnam un contract prin care cedati pozele, primiti banutii si apare poza in saloane. acum platiti pe loc 70 de ron sa va inscrieti "
hmm...sa dau bani? poza mea? saloane? NU 


yup, puteam sa fiu fotomodel ! adica wow ! si am ratat sansa ! pentru ca am vrut ! na !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu