marți, 9 decembrie 2014

Jurnal de sarcina fara diminutive (1)


Mai acum ceva vreme mi se punea un nod in gat cand ma gandeam la posibilitatea de a avea copii si i-am zis plodofobie. Acum, de cand am aflat ca sunt insarcinata, adica de vreo luna si un pic, imi frica de 100 de ori pe secunda.

Ma rog, o sa ma intrebati: pai la mintea de 32 de ani, unde credeai ca o sa duca sexul neprotejat? 
Da mah, stiam unde ! da' tot pot sa gasesc 1200 de motive de panica ! 
Nu le insir momentan, ca sigur le are fiecare pe ale lui si daca nu le are, nu le poate intelege pe ale altcuiva. 

In scurt timp am descoperit ca timpul nu se mai masoara decat in saptamani ! Da draga, sarcina nu tine 9 luni ci 40 de saptamani! De cate ori imi spunea o gravida in cate saptamani era imparteam instant la 4 sa ma prind de luni. Na, ca intru si eu in randul femeilor care inteleg chestia astea. E un soi de super power pe care il primesti. Nu stiu daca vine de la hormoni, dar brusc inveti sa numeri in saptamani si sa masori timpul asa.

Intr-o prima faza, adica la cele 11 saptamani la care scriu acum, imi doresc sa imi adun la un loc toate prietenele care au trecut prin asta si sa le iau in suturi ca nu mi-au spus o groaza de lucruri! Singura fair a fost cumnata-mea care mi le-a spus de la bun inceput!

Cum adica ? pai credeti ca se intampla asa...numai lucruri minunate?! Exemplu? de exemplu iti creste parul mai repede..,...frumos, minunat!? mda, peste tot ! 

Nu, nu e musai sa ai greturi dar poti sa ai un gust de furculita metalica in gura ! horor ! nu trece cu nimic ...poti sa iei toate bomboanele mentolate din lume ...il ascunde precum spary-ul ambipur in buda dupa ce si-a facut unu treaba ...aia mare! 

Ahh,,,si mai am una buna: te doare burta ! cateva saptamani pana cand cica se implanteaza! yup ! ca durerile menstruale ! vis .... nu vreau sa ma gandesc cum vor fi contractiile ....ca am inteles ca ai din alea mai tot timpul nu numai la nastere.  

Nu ai voie sa mananci o groaza de chestii si evident ca pe alea le-as manca de parca ar fi facut parte din meniul zilnic (branzeturi cu mucegai, fructe de mare, peste oceanic...ehh....delicateturi)

Ahh..si ti-e somn ! tot timpul ! you cand literaly sleep your life away ! Si nu, eu una nu arat precum Frumoasa din padurea adormita. Eu adorm bustean acolo unde ma pui, nici nu am pretentii de pat, ma multumesc cu un fotoliu sau o canapea. Este suficient sa-mi pice capul ca in secunda doi mi se poate prelinge si o bala!

Si stiti ce este absolut "de vis"? Diminutivele ! Da, brusc sunt "graviduta" si o sa-mi creasca "burtica" si o sa fiu "mamica" ! Frate ! I used to love shoes, booze and boys with tatoos!

Sunt tot eu, acum fara alcool si tigari! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu