joi, 2 aprilie 2015

Jurnal de sarcina fara diminutive (12)

tot saptamana 27 ... 

Spuneam postul trecut ca am demarat procedurile de "facut loc plodului in apartament". Scary shit, man! 

Aseara am continuat cu sifonierul propriu si personal (ce a facut C cu al lui deja nu ma preocupa pt ca sunt mult prea afectata de  al meu). 
Bon, am debutat influentata de soarele de afara cu entuziasm sa imi strang hainele de iarna. Am facut un teanc mare mare de pulovere, geci, haine groase, fulare (am 2 cutii mari pline cu fulare! memo to myself: "oricat este de frumos, nu iti trebuie! mai ai inca 20 frumoase si nepurtate). Am scos si cutiile cu haine de vara si am obosit. Printre cutii si maldare de haine, m-am bagat sub un colt de patura si am dormit pana m-a gasit C asa. Uneori zici ca ma inteapa musca tete si e musai sa dorm. 

Mobilizat de avantul meu s-a apucat si el de treaba asta, mobilizata si rusinata de avantul lui si de teama ca azi venea L la curatenie (trebuie sa va povestesc despre L! este geniala si ne-a si disciplinat la capitolul asta de nu ne-am vazut) am continuat si eu. Am zis sa fiu organziata: hainele de iarna la hainele de iarna si hainele de vara impartite in 2 categorii: cu potential de a fi purtate cu burta si fara speranta pana in septembrie.  

3 ore mai tarziu, aproape de miezul noptii, stateam descurajata pe marginea patului si ma uitat in gol. La propriu in gol!!! In golul din sifonierul meu! Atarnau descurajant 3 tricouri largi, 2 maiouri lungi si o rochie de plaja. Mda, stiu, exista haine acceptabile de gravida pe la Next si tricouri haioane la CocoMoko. Dar pe bune? Planuieste cineva sa ramana asa inca sa justifice investitia? Asta-i prima primavara fara shopping colorat! Second scary shit ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu