duminică, 5 aprilie 2015

Jurnal de sarcina fara diminutive (13)

sau
Cum sa-te simti misto in 5 pasi:

1. machiat decent 
haters gonna hate, da' poa' sa spuna cine ce vrea, eu ma simt de parca as fi dormit 3 ore in plus numai dupa ce imi pun ceva stropi de chestii colorate pe fata.

2. soare afara 
mda, sunt meteodependenta si viata mea e frumoasa cand e soare, o zi innorata creste exponential sansa sa produc ceva afurisit sau sarcastic. altfel, daca-i soare, chiar exista sansa sa fiu zen si sa ignor multe 

3. luat una bucata prietena magician cu tine 
stiti cum sunt prietenii aia care mereu, dar mereu au ceva bun de spus incat sa-ti ridice moralul sau sa te scoata din orice stare tampita in care te pregatesti sa te arunci cu capul inainte? nu? nasol! pe bune ! e musai de incercat! eh, a mea face magie la capitolul asta :) 

4. plimbare 
cativa pasi si dupa 2 zambete schitate esti deja cu gura pana la urechi.

eh, da! aici chiar ca e magie ! in general fotograful, fie el oricat de bun, lucreaza cu materialul clientului. Nope, o poza buna nu iese pt ca e aparatul mare si bun si nici nu e din ala de face ceata in spate, un om nu iese bine doar pentru ca Photoshop si in niciun caz nu o sa arati ca o zgripturoaica daca tu esti Ileana Cosanzeaza. Beauty is in the eyes of the beholder, iar prietena asta a mea vede oamenii atat de frumosi incat in pozele ei cu totii suntem mai nici nu stiu cum sa spun de frumosi ca pe urma o sa-mi faca morala ca o laud si voi ca exagerez :). De fiecare data cand ma covinge sa ma traga in poze, si jur ca a si inceput sa-mi placa sa pozez, mi se pare ca sunt mai frumoasa decat ma stiu. Bai, nu-s modesta! dar pe bune, orice femeie ar trebui sa aiba parte de cateva poze facute de ea si orice gravida ar trebui sa se simta frumoasa in ciuda hainelor neincapatoare. 

O gasiti aici 


PS. si pentru numele cui vrei tu de sus, pune ceva accesorii colorate pe tine ! 

3 comentarii: