miercuri, 22 aprilie 2015

Jurnal de sarcina fara diminutive (15)

Saptamana 30, adica luna a 7-a in plina desfasurare

Am o aplicatie care in fiecare saptamana imi aminteste A.M.R.-ul ! usor usor se instaleaza panica: azi-noapte am visat ca am nascut un dinozaur mic si verde ! care statea lipit de burta mea ! 
cred ca incep sa ma duc cu memeaca! 

Obosesc mai repede si devin in mod cert nesuferita cand mi-e somn. Cred ca am plecat in vacanta la momentul oportun si am si zugravit (nu eu, evident, dah!) in ultima mea saptamana de femeie inca capacitata sa mai faca ceva. Uit: de ce m-am dus pana in bucatarie, daca trebuia sa fac ceva, daca ai vorbit ceva cu mine, asigura-te sa imi reamintesti daca iti trebuie ceva de la mine. De la 1 mai  voi declara ca a inceput sabaticul meu! 

Vacanta a fost draguta, in Cipru, 5 nopti, nici prea cald, nici prea frig, nici prea gol, nici aglomerat, nici chiar Grecia dar nici chiar Turcia, ne-am plimbat, am zacut pe plaja, ne-am relaxat si ne-am intors acasa sa organizam zugraveala. 

Ma intreb cand o sa mai vad marea...


Dupa ce am petrecut vreo 2 ore cu paletarul cand intr-o camera, cand in cealalta, dupa ce mi-am imaginat unt, alb cu tente de beige, mai inchis sau mai deschis, am decis: sa fie alb ! Si s-a facut lumina :) Adica am mai compus inca 2 saci de chestii de dus/aruncat/dat! 

Individul mic a inceput sa-si ocupe din ce in ce mai bine teritoriul si dupa cateva nopti nedormite acum isi face simtita prezenta fie in stomacul meu (intotdeauna dupa ce mananc), fie in vezica mea (oricand are chef). Mi s-a spus sa ma plimb, m-am plimbat, sa ma mangai pe burta, m-am mangaiat, sa ma rog, m-am rugat- mai intai de copil si pe urma de zei. nada. Nope. Nimic. Did not regain bladder control ! 

Ma gandesc sa stau in cap, poate ajuta gravitatia ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu