vineri, 22 mai 2015

Jurnal de sarcina fara diminutive (17)

Saptamana 34
and things never seize to amaze me ! 

Creste ! 6.5 kg puse si depuse se burta! 
Ma tot intreb cum traiesc barbatii burtosi: nu te poti apleca, nu poti dormi pe burta, cand te intorci de pe o parte pe cealalta esti precum un casalot esuat, lasa ca nu iti vezi pantofii, dar nu iti vezi alte parti mult mai intime si mai importante! wtf?! In schimb, inteleg "pozitia episcopului". Cum adica ce e aia? Hai fara ganduri murdare, ca stati de vorba cu o gravida! Evident ca a gandit murdar candva, dar acum ar trebui sa va fie rusine sa vorbiti despre lucruri "sfinte".  Cand stai jos si iti impreunezi mainile pe burta, e foarte comod, mai ales pentru una ca mine care a adorat fumatul pentru ca nu stia ce sa faca cu mainile. Yup, acum este considerat ok sa ma pipai in public ! 
Nu, in continuare nu este ok sa ma pipaie altii (in public)!Da, da, prestat si ecografie, toate in grafic inteleg din ce spun doctorii astia, oricum mutra copilului nu am mai vazut-o de nu mai stiu cand pentru ca mereu sta ciudat de nu se poate, in schimb the thingie este mereu la vedere.  
Da, continuat injectarea zilnica cu Celxane- in mod cert nu o sa-mi lipseasca treaba asta, dar c'est la vie.
Termenul este undeva la sfarsit de iunie, 25-27, deci la concert la Godsmack in mod cert nu ajung, dar atat C cat si doctorita spera sa ajunga la Judas pe 1 iulie. Oricum, incerc sa-mi tot spun ca mai e muuuuult pana departe si ca nu-i musai nevoie sa fac un atac de panica gandindu-ma la ce ne facem noi doi acasa cu plodul adus de la maternitate. Zana Maseluta, draga de ea, m-a vizitat din nou: de data asta, o alta masea, si ea de vreo 7 ani rezolvata, aranjata, obturata, incoronata si tot tacamul. S-a lasat cu dureri sinistre, 3 zile si 3 nopti de nesomn, inca o tura de antibiotice si un chiuretaj periapical (cautati voi, nu mai explic eu) - frumoasa procedura a durat 20 de minute, anestezia a pris de minune, din pacate a mai si trecut si viata fara Ketonal nu-i placuta, asa ca au mai fost inca 2 nopti albe, o falca umflata si o distractie continua despre care tot intreb lumea de nascu daca se compara sau nu cu nasterea naturala. Inteleg ca in mod cert aia nu dureaza 3 zile si 3 nopti si nu trebuie sa pui gheata unde te doare, dar totusi...

Din seria intamplarilor tampite: 
1. Ma opreste un tinerel la vreo 27 de ani pe strada si incepe sa imi tina discursul "Slabeste acum, intreaba-ma cum". 
Pe bune? Prietene, sunt insarcinata in 8 luni, chiar crezi ca este cazul sa faci asta? A ramas un pic uimit cand i-am zis ca dintr-o lovitura am sanse sa scap de vreo 3-4 kg! 

2. Farmacia Inimii...cum care? Catena! imi trimite un mail promotional: "Cat crezi ca mai poti amana conceptia unui copil? "
Well....macar pana-l fac pe asta de-i in cuptor acum. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu