marți, 16 iunie 2015

Jurnal de sarcina fara diminutive (19)

trebuiau sa fie 20 de posturi, dar nici macar eu nu sunt chiar atat de control freak incat sa le fi calculat de la bun inceput. 

the story goes like this: 38 de saptamani and counting, adica almost there!! Ah, si am reusit sa nu nasc de ziua mea, chiar daca foarte multi mi-au urat sau prevestit asta.

Nu m-ar fi facut foarte fericita chestia asta, pentru ca a la long si eu si individul o sa ne dorim petrecerile proprii si personale- daca anul asta am ratat traditionalul party pe plaja, la anu chiar intentionez sa fim in gasca la mare si sa pot si consuma alcool. 

Saptamana asta, de fapt si 37 de pe la mijloc, au adus chestii noi de genul contractii nedureroase dar deranjante si junghiuri dureroase si ascutite care m-au tinutuit in canapea, insomnii care m-au tinut tamp in fata televizorului si mood changes care probabil ca l-au innebunit pe C dar el inca rezista cu stoicism pe baricade (mda, ma smiorcai, mult, asta cand nu sparg ceva. De acasa stand pe canapea viata pare mult mai simpla pentru toti ceilalti si e greu de inteles cum timpul pentru ei trece cu totul si cu totul alta viteza si nu in slowmotion ca al meu. Ma frustreaza ingrozitor ca nu pot sa fac o groaza de chestii de la cumparaturi, condus si mers cu masina in general (asa am descoperit cat de rigida e masina mea si ce drumuri proaste si denivelate sunt in Bucuresti), iesit si plimbat in parc cand am chef si cat am chef (must have-ul este o toaleta in imediata apropiere si nu se pune ca stau peste drum de parc pt ca am de urcat 2 etaje asa ca as avea sanse sa ajung sa fac shushu in boscheti), participat la tot soiul de evenimente, urcat si coborat scari (stau la etajul 2 si nu am lift, ceea ce pana acum parea piece of cake acum se simte precum Everestul), iesit la terase si stat in fund cu orele la o limonada fara sa-ti pese pe bune de cum e scaunul, cum e spatarul, are sau nu are pernute ...ma rog, si daca la astea adaugam un sentiment de nesiguranta privind ce urmeaza, molotovul este complet. (mda, femeile fac asta dintotdeauna si toti prietenii cu copii mari au trecut deja prin asta si au supravietuit, dar EU nu am mai trecut prin asta) . 

Ayway, rolul postului astuia era:

10 chestii despre sarcina pe care nu ti le-a spus nimeni, asa ca o voi face eu

  1. O sa ai un par minunat ! peste tot ! 
  2. Your boobs grow! and change color!
  3. Si nu doar ei ! hmm....lasa buzele, alea s-ar putea sa-ti placa... something else is on my mind
  4. Pielea ta o sa straluceasca ! de la uleiul de masline pe care il vei aplica isteric de teama vergeturilor sau de la transpiratia care o sa urmeze bufeurilor! 
  5. Linea nigra! exista si o vei vedea!
  6. Ti se va imbunatati mirosul ! mai ceva ca al unui caine de vanatoare! vei stii cu exactitate cine din bloc si cand caleste ceapa ! 
  7. Vei ragaii, horcai si sforaii mai ceva ca un betiv de 150kg! 
  8. In cazul in care poti sa dormi !
  9. Cand hormonii o iau razna, toate o iau razna - o sa smiorcai si 10 secunde mai tarziu  poti arunca o farfurie cu forta si precizia unui medaliat olimpic la disc !!
  10. Nu stranuta !!  o sa te prinzi de ce ! sau daca o faci, cross your legs, honey, it may help, macar de data asta ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu