joi, 28 ianuarie 2016

A fost zăpadă în cartier, măi nene !

Snowpocalipse ! 
Yup, asta a fost! 
A fost și primul an când nu m-a prea interesat. Nu a trebuit să plec nicăieri dimineața, să caut loc de parcare, să deszăpezesc la mașină, să stau în trafic bla bla bla. 

Ziua 1 - Plină apocalipsă a zăpezii 

C. ca un tânăr bun locatar al unui  bloc de moși s-a simțit obligat moral să dea zăpada din fața blocului dacă tot a ieșit cu lopata să-si deszapezească mașina. A scuturat de zăpadă și pomișorul aproape culcat la pământ de zăpadă, a făcut cărare până în stradă și atunci a văzut-o și pe vecina studentă de la scara C cum încerca să curețe mașina de zăpadă cu mănușile. Un nene i-a oferit ajutorul contra unui cost mare iar C l-a apostrofat pe lopătarul hrăpăreț care vroia să profite de neputința domniței așa că domnu și-a luat lopata și plecat.  Domnița zgribulită i-a cerut o racletă lui C iat el s-a simțit obligat să o ajute dacă tot i-a gonit lopătarul. El a dat zăpada iar ea a dat la accelerație pănă să omoare ambreiajul. Soțu s-a oferit să îi scoată mașina și în drum nu numai din nămeți iar domnița îl lasă.. El scoate mașina și o invită la volan. Și atunci șoc, domnța spune timid:
”Știți, eu nu vreau sa plec chiar acum. Puteți să o parcați la loc?!” 

Am râs juma de ora când mi-a explicat C scena pe care eu doar o vedeam de la balcon și nu am înteles-o pe aia cu scoate mașina, patchează mașina. Am răs și mai tare când îmi spune uimit și inocent: ”și după ce am muncit mai mult la mașina ei decât la a mea, în loc să zică și ea multumesc vecine, uite de un ceai cald că poate ați înghețat, domnița mi-a zis angelic a-ți făcut o faptă bună azi

Cum să nu râd juma de ora? Să ridice mâna aia dintre voi care și-a încălcat dreptul din naștere de a fi ajutată în tot ceea ce privește mașina și în loc să spună precum subsemnata ”sunteți eroul meu azi” a întins 30 de lei salvatorului. Păi nu cu o bătaie din gene se rezolvă totul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu