miercuri, 17 februarie 2016

Shoud I stay or shoud I go ?

Ce e MVD? Muci, Voma, Diaree.
Suna mult prea doct să spun ”bronșiolită acută” și restul diagnosticului escaladat de mi-a stat mintea în loc.
Anyway, mai vrea careva alte detalii? Nu?
ok ! you got the picture !
A debutat cu o tuse ciudată. Inițial am crezut că se îneacă cu propria salivă. Yup, la început suntem atât de nepregătiți pentru lumea asta încât nici propria salivă nu știm să o înghițim. Când te gândești la cât rahat mănâncă unii la maturitate parcă nu poți crede că au fost niste bebei băloși. 

Well, tusea ciudată ne-a dus la medic care a pus diagnosticul și a recomandat aerosoli and the usual stuff. La 3 zile a debutat și febra însoțită de MVD. Înapoi la medic care a ....ahhh....futu-i! nu am chef sa vorbesc despre asta sau despre cât de nașpa a fost ! a trecut! asta-i tot ce contează. 

Ba nu! mai contează ceva! faptul că Deliciosul are o nouă sclavă. O cheamă Meme și o strigă de câte ori are nevoie de ceva sau nu îi convine ceva. Yup, it s me ! Taică-su este Gheghe atunci când are chef de joacă. See the irony? Meme stă toată ziulica și hranește, aspiră muci, ține în brațe, adoarme, leagănă, face de mâncare, strânge, uită că tricoul de pe ea este plin de bale sau macare și tot așa iar la distracție tot tac-su e mai bun! 

Așa că am chef să vorbesc despre cum viața mea s-a sucit la 180 de grade (nu vă plac ăia care spun că totul s-a întors la 360 de grade?) S-a sucit și uneori, în momentele mele de rătăcire, îmi amintesc de viața mea de dinainte. Nope, never gonna have that again. I got the point și am acceptat realitatea.  De fapt nici nu aș mai vrea a la long, că-mi place și așa. Dar totuși am zile când aș vrea ceva timp pentru mine. 

Să nu fiu greșit înțeleasă, C stă cu Deliciosu după amiezele și în weekenduri. The man has a job în cursul săptămânii. I get that too! Aveam și eu cândva. Îmi amintesc de mersul al birou ca de o vacanță exotică. Pot să ies la o cafea cu fetele, la o pedichiură, la plimbare cu mașina, sau în ”vacanța mea exotică de seara”: la cumpărături la Mega. Dar când spun ”ceva timp” de fapt sunt lacomă și vreau muuuuult timp. Când am eu chef! Și nu, nu seara sau în weekend, pentru că atunci avem timp pentru micul nostru trib. Și sunt mult prea mișto momentele în trei.

Dar de când este patruped Deliciosu nici la baie nu mai am liniște. Zilele trecute eram la budă și ceva zgripțăia la ușă. Șoc și groază! Yup, a părăsit safety zone-ul sufrageriei! A traversat holul și s-a oprit la ușa băii unde se prinsese că sunt. Și când mă gândesc că eram fericită că am putut să plec din cameră fără să miorlăie în secunda doi după mine și fără să îmi amintesc că uneori mi-ar folosi și mie un pampers! 

Menționez că la a doua expediție în hol s-a oprit la raftul unde mami ține sticla de Aperol! Până aici! 

De atunci mă gândesc cu jind să plec un weekend (nu musai romantic cu sticla de Aperol). Mi-am trecut în revistă toate prietenele relocate în alte orașe. Toate au copii. Visam să mă urc într-un avion și să mă înființez la una dintre ele. Toate mi-ar reproșa că nu am adus și Deliciosu, ele având un mega chef de smotocit smotocibilul. Hmm...Not an option! Până la urmă C mi-a propus să mă duc la E. Sigur! Ea stă în Floreasca. Știți vreo cursă Muncii-Floreasca? Nici eu ! 

Lower my expectations: de fapt vreau să dorm fără întrerupere până la 10! 

Până la urmă poate o sa fie un city-break autohton. Poate Sibiu, poate Brașov. 

Și acu întrebarea: păi cum las eu Deliciosu? O să mă gândesc non stop la el și la cum ne hlizim în toate felurile toată ziulica! La cum râde răgușit de zici că este bebelușul dintr-un film de groază! 

So? Should I stay or should I go?


PS: dacă aveți chef să vă simțiți normale, recomand să aruncați un ochi la fata asta. O cheama Constance, e din Australia și leșin de râs citind-o! 
Mi-a plăcut la nebunie cum zise ea: ”adjusted the crown and got the fuck on with it.”  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu