marți, 8 martie 2016

My Mary Poppins

BONA !!! 
Da! finally! a venit ! 
Nu pot spune decât că am fost o tâmpită că nu am vorbit cu ea să vină de la bun început! M-ar fi scăpat de atâtea și atâtea chinuri (auto induse cele mai multe dintre ele)! 

Hold your horses! nu îmi este cea mai bună prietenă, dar femeia este foarte ok cu Deliciosu! Puștiul s-a lipit de ea din prima clipă iar ea a știut cât să se apropie de el fără să îl invadeze sau să îl sufoce. A știut ca atunci când îl ia prima dată în brațe, el să mă vadă pe mine. A știut să se așeze pe jos și să se joace cu el, să asiste mai întâi la mese lui și să nu insiste să adoarmă cu ea daca unul dintre noi este acasă. 

Cum este viața noastră acum? Ușoară!
Ea vine la 8.30 și îl preia cât noi doi să putem bea un ceai împreună și se ocupă de pregătit gustarea de ora 10. Până la ora 17 când pleacă. se joacă cu Piști, îi pregătește masa, face ordine și curățenie cât el doarme și este la dispoziția lui 100%. Dacă sunt eu acasă, mă scapă de toate treburile administrative iar eu am timp să mă joc cu Deliciosu fără să am o mică și enervantă voce care îmi șoptește ”e praf pe noptieră..ar fi cazul să ștergi praful” sau  ”iar nu ai spălat castronașele și nu ai pus biberoanele la sterilizat”. 


Pe bune ! Este mană cerească! Am putut să plec la un banal epilat fără să fiu nevoită să mobilizez pe cineva să stea cu pusștiul și nu am alergat ca disperata înapoi! Stau și mă joc cu el fără să fiu cu ochii pe ceas pentru că se apropie ora mesei și trebuie să curăț legume și bla bla bla. În plus, every body knows cât de mult îmi place mie chestia asta cu ”trebuie”!


Femeia nu este Einstein dar știe să crească un copil. Nu îi va citi în 4 limbi străine, dar îi cântă și face ca toate animalele pentru el. Nu îi va răsfoi albume de artă dar se joacă cu cuburile colorate și îl lasă să scoată cărțile din rafturile de jos și îl lasă să se murdărească când molfăie la un covrig. 

Ok, cross my hart, hope to die, put a nidle in my eye, am avut un  sentiment de vină când am ieșit pe ușă prima dată și l-am lăsat în hol în brațele bonei, uitându-se după mine. Da, după ce am închis ușa primul impuls a fost să o zbughesc pe scări spre ieșire, dar de fapt, mi-am imaginat că fac asta și am stat un pic în fața ușii închise, mi-am ținut respirația și am ciulit urechile. L-am auzit râzînd. Yup, râdea cu bona!

Am tras aer în piept și am concluzionat că după Colici, Diversificare și Somn, the big B is here ! Bona! Finally ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu