vineri, 3 iunie 2016

Două la rând !


What's in a name? that which we call a rose

By any other name would smell as sweet!


Iete, da ! Oricum aș da-o și oricum aș încerca sa-i spun, momentele penibile sunt momente penibile. Iar eu am avut două la rând. yup, în două zile consecutive! Sunt bună! și când îmi iese, domne, îmi iese! 
Asa sau zeii au un umor ciudat !   

Momentul no 1
....... să-i spunem ”I m tasty and I know it
Se face că mă duceam eu la proceduri corporale propice verii. Un soi de prosciutto cotto să-i zicem (cine știe, înțelege).. Ajung la salon, mă hlizesc cu fetele și mă duc la vestiar. Repede, repede arunc hainele de pe mine, inclusiv chiloții cu Miss Piggy care spune ”I m tasty and I know it”, pun din ăia de unică folosință, arunc neglijent haltul pe mine și ies ca o furtună să traversez recepția să mă apuc de treabă că doar de asta am venit. Hai să spunem doar ca nu este un salon exlusiv dedicat femeilor și că deși pe ușă anunță joia ca fiind ziua bărbaților...
Yup ! I flashed the girls !!! Hit and run, baby ! Ar fi putut să mă înghită pamantul exact în secunda aia și gata! 
The rest is history...

****

Pentru momentul penbil no 2, sigur mi-ar fi fost de folos să fi fost Miss Piggy la vedere, dar unu că eram îmbrăcată și doi că Miss Piggy era deja în mașina de spălat. 

Pentru o mai bună imagine, fac din nou apel la imaginația voastră. 
Vă rog să vă imaginați Piața Universității aglomerată. În mojlocul zilei, cam atât de aglomerată. Fix în rond, venind dinspre Romană urmând să cotesc spre Rosetti, îmi moare mașina. Mașina lui C, care de luni de zile stă în fața blocului pe post de depozit de cărucior și pe care o luasem din motive logistice. Dead! O cheie. Nimic. Mai dau o cheie, tot nimic și becul de lipsa benzină se aprinde. Autobuz în spate, multe mașini în jur și frigiderul meu plin de carne. Nu am crezut că vreodată mi se va întâmpla. Niciodată! Eh, totuși există o speranță! Sunt femeie! Cineva mă va ajuta!
Nope! Nimeni, dar absolut nimeni nu s-a dat jos din mașina proprie și personală să o ajute pe tâmpa care se chinuia să împingă Opelul break! Noroc cu polițistul care a apărut și m-a ajutat să o împing din mijlocul drumului și m-a direcționat spre benzinăria din spate de la Inter. Am plecat cu capul în pământ și frigiderul plin de carne. Pe drum l-am sunat și pe C. Nu știam dacă să râd sau să plâng, dar am zis că mai bine râdem și mă duc la benzinarie că sigur se rezolvă. 
Nope, again ! Se pare că nu se mai vinde benzină în recipient de plastic. Trebuie recipient special, de care nu aveau sau canistră care costă 80 ron. Portofelul meu număra cu tot cu mărunțiș 49,5 ron. L-am sunat pe C și aici C vine și de la Cavaler pe cal alb care s-a pornit spre mine. Tot 45 de minute mai târziu, când ne-am întâlnit la mașina și s-a urcat în ea, vă las să ghiciți! DA! A pornit! La prima cheie ! Se pare că pe lângă plutitorul amețit, mai are o șmecherie! O lași 10 min și încerci din nou. Sigur ajungeam la benzinarie! 
Nu am mai turuit. C râdea.Am pus capul în pământ și am pornit-o spășit spre casă. 
Doresc pe această cale să le doresc 20 de ani de sex prost cel optjdemii de soferi care se aflau în rond la Universitate ieri pe la amiază, pentru că sexul prost este mai nasol deât lipsa lui! 
Arde-i-ar pe mațe, vorba unei clasice! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu